Eerst volgende uitvoering Najaarsvoorstelling 2020: De Jantjes

Deze voorstelling is in verband met de Coronacrises uitgesteld!

14 november 2020 speelt Kameleon weer in theater Spant!, maar dan op op Podium 1 (grote zaal).
In dat jaar zal er heel hard gewerkt worden om voor u de avondvullende voorstelling "De Jantjes" ten tonele te brengen, inclusief de bekende liedjes. In de loop van het jaar houden we u op de hoogte via deze site en onze facebook-pagina.

Meer informatie over het stuk vindt u binnenkort op deze site bij Voorstellingen.

Eerst volgende uitvoering Najaarsvoorstelling Jeugd 2020: Kameleon en het mysterie van Vriendschap

In december 2020 speelt de jeugd van Kameleon hun najaarsvoorstelling. Onder regie van Yuri van Poelgeest wordt het stuk "Kameleon en het mysterie van Vriendschap" uitgevoerd. Toneelvereniging Kameleon komt samen voor de opvoering van de gerepeteerde musical. Al snel blijkt dat het decor anders is, dan verwacht. Door onzorgvuldigheid komt een eeuwenoude vloek tot leven, en wordt de vriendschap op de proef gesteld. Zullen zij er in slagen dit mysterie op te lossen?

Meer informatie over het stuk vindt u op deze site bij Voorstellingen.

Elke eerste donderdag van de maand is er koppelklaverjassen Koppelklaverjassen

Elke eerste donderdag van de maand is er koppelklaverjassen in het clubgebouw vanaf 20:00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen!